Yin Yoga Nidra met Live Piano: Vier de Na-Zomer!

De viering van de Na-Zomer!

“De zomer verlaat ons langzaam, als een reiziger die het einde nadert van een prachtige reis. Laat de laatste zomerzon je verwarmen, omring jezelf met liefde en laat het pure licht in je de
weg leiden…”

Aan het eind van de zomer voltrekt zich een verandering waarin we van heel yang (zomer) naar heel yin (winter) gaan. Een periode waarin er meer aandacht is voor naar binnen keren, loslaten en verstillen. Het is de energie van de ommekeer. In de nazomer is het hoogtepunt van de zomer voorbij en werkt de natuur toe naar de herfst. Een tijd van harmonisatie, waarin je balans opmaakt en de vruchten plukt van alles wat je hebt geïnvesteerd, oogst wat je hebt gezaaid. Vier Het! Het is tijd om het oneindige licht in onszelf te erkennen.

Sanne en Caroline nemen je mee in een viering van de nazomer tijdens deze extra lange Yin Yoga-les met live piano. Een krachtige, helende combinatie. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is een rustige vorm van yoga waarbij je niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam en ziel. In deze staat ben je extra ontvankelijk voor de kracht van muziek. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen en gedragen. Het luisteren naar muziek verlaagt onder andere (fysieke) stress.

Sanne neemt je met haar kalme en helende stem zo mee naar binnen. Haar lessen draaien om acceptatie, het creëren van een ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn en waardevolle, liefdevolle verbindingen aan kunt gaan.

Caroline’s leven heeft altijd in het teken gestaan van twee belangrijke thema’s: muziek en gevoel. Haar intuïtieve pianomuziek is als een reis, met pieken en dalen, speels en dan weer de diepte in. Soms wringt het, soms stroomt het en ze wilt het graag delen.

Datum: Vrijdag 18 september
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur
Kosten: 35 euro
Locatie: Het derde erf
Een bijzondere locatie midden in het groen, balansboerderij Het Derde Erf. Op deze biologisch dynamische boerderij is een unieke studio te vinden op de hooizolder in een prachtige, lichte ruimte met een echte piano!

Informatie en aanmelding via Sanne loves Yoga – Silent Attention of Caroline Schmitt:
info@sannelovesyoga.com
info@carolineschmitt.nl

Datum

sep 18 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 21:30

Kosten

€35,-

Locatie

De Balansstudio
De Balansstudio, Amersfoort
Website
https://www.hetderdeerf.nl/index.php/debalansstudio-3/de-balansstudio