Caroline Schmitt

Yin Yoga met Live Piano: Thuiskomen bij Jezelf!

“Houd het simpel. Neem de tijd. Je komt thuis. Bij jezelf.”

Winter is de meest stille, yin-periode van het jaar. Misschien merk je dat je de behoefte voelt om je terug te trekken, te herstellen en te rusten. Dit seizoen, waarin de natuur letterlijk en figuurlijk terugkeert naar zijn wortels, vraagt ​​je om je naar binnen te keren en op te laden. Laat je daarom meevoeren op de stroom van kalme Yin Yoga en magische live piano muziek, luister naar je lichaam, verbind met je ziel en volg je hart… Verwelkom jezelf thuis met volle overgave en ontvang. Omarm het zijn.

Samen maken we de verbinding diep van binnen met kalme Yin Yoga en betoverende live pianomuziek op een bijzondere locatie… midden in het groen bij Balansboerderij Het derde erf. Op deze biologisch dynamische boerderij is studio enJOY Amersfoort te vinden op de hooizolder in een prachtige, lichte ruimte met een echte piano!

Sanne en Caroline helpen je tot bloei te komen tijdens deze extra lange Yin Yoga-les met live piano. Een krachtige, helende combinatie. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is een rustige vorm van yoga waarbij je niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam en ziel. In deze staat ben je extra ontvankelijk voor de kracht van muziek. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen en gedragen. Het luisteren naar muziek verlaagt onder andere (fysieke) stress.

Sanne neemt je met haar kalme en helende stem zo mee naar binnen. Haar lessen draaien om acceptatie, het creëren van een ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn en waardevolle, liefdevolle verbindingen aan kunt gaan.

Caroline’s leven heeft altijd in het teken gestaan van twee belangrijke thema’s: muziek en gevoel. Haar intuïtieve pianomuziek is als een reis, met pieken en dalen, speels en dan weer de diepte in. Soms wringt het, soms stroomt het en ze wilt het graag delen.

Datum: Zondag 15 november
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur
Kosten: 30 euro
*Max deelname: 16 personen

 

Sanne loves Yoga – Silent Attention, Caroline Schmitt of enJOY Amersfoort:

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 15 2020

Tijd

19:00 - 21:30

Kosten

€30.00

Locatie

&JOY Amersfoort
Birkstraat 125, Soest