Caroline Schmitt

Yin Yoga met Live Piano: Kom tot Bloei!

“Lente: een moment om je te realiseren hoe mooi verandering echt kan zijn.”

Er gaat niets boven de lente. Tijdens deze yang fase komt de aarde tot bloei met kleur en expansieve energie. De wereld lijkt weer open te staan voor het idee van een nieuwe start en een nieuw begin. Je lichaam ontvangt deze boodschap van de natuur op fysiek en subtiel niveau. Het fysieke lichaam vraagt ​​om vernieuwing: om opgeslagen zwaarte van de winter los te laten en te ontgiften. Het spirituele zelf vraagt je af te stemmen op de bloeiende energieën van de aarde door intenties te zetten en te bedenken hoe de toekomst eruit kan zien.

We stellen ons open voor dit prachtige seizoen met kalme Yin Yoga en betoverende live pianomuziek op een bijzondere locatie… midden in het groen bij Balansboerderij Het derde erf Op deze biologisch dynamische boerderij is studio enJOY Amersfoort te vinden op de hooizolder in een prachtige, lichte ruimte met een echte piano!

Sanne en Caroline helpen je tot bloei te komen tijdens deze extra lange Yin Yoga-les met live piano. Een krachtige, helende combinatie. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is een rustige vorm van yoga waarbij je niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam en ziel. In deze staat ben je extra ontvankelijk voor de kracht van muziek. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen en gedragen. Het luisteren naar muziek verlaagt onder andere (fysieke) stress.

Sanne neemt je met haar kalme en helende stem zo mee naar binnen. Haar lessen draaien om acceptatie, het creëren van een ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn en waardevolle, liefdevolle verbindingen aan kunt gaan.

Caroline’s leven heeft altijd in het teken gestaan van twee belangrijke thema’s: muziek en gevoel. Haar intuïtieve pianomuziek is als een reis, met pieken en dalen, speels en dan weer de diepte in. Soms wringt het, soms stroomt het en ze wilt het graag delen.

Datum: Zondag 8 maart
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur
Kosten: 30 euro
*Max deelname: 16 personen

Heb je nog vragen? Stel ze hier.

 

Datum

mrt 08 2020

Tijd

2020
19:00 - 21:30

Kosten

€30.00

Locatie

&JOY Amersfoort
Birkstraat 125, Soest