Caroline Schmitt

Yin Yoga & Live Piano

Laat je meevoeren op de stroom van de muziek, luister naar je lichaam, verbind met je ziel en volg je hart…
Verwelkom jezelf thuis met volle overgave en ontvang…
Sanne en Caroline brengen je hart in vervoering en je hoofd en lichaam tot rust tijdens deze extra lange Yin Yoga les met live piano.

Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen en gedragen. Het luisteren naar muziek verlaagt onder andere (fysieke) stress. Stel je dit eens voor in combinatie met de kracht van Yin yoga!

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is een rustige vorm van yoga waarbij je niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam en ziel.

Samen komen we tot diepe ontspanning op een hele speciale plek… midden in het groen bij Balansboerderij Het derde erf. Op deze biologisch dynamische boerderij is studio enJOY Amersfoort te vinden op de hooizolder in een prachtige, lichte ruimte met een echte piano!

Sanne neemt je met haar kalme en helende stem zo mee naar binnen. Haar lessen draaien om acceptatie, het creëren van een ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn en waardevolle, liefdevolle verbindingen aan kunt gaan.

Caroline’s leven heeft altijd in het teken gestaan van twee belangrijke thema’s: muziek en gevoel. Haar intuïtieve pianomuziek is als een reis, met pieken en dalen, speels en dan weer de diepte in. Soms wringt het, soms stroomt het en ze wilt het graag delen.

Datum: vrijdag 29 november
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur
Kosten: 30 euro

*Max deelname: 16 personen

Informatie en aanmelding via Sanne Loves Yoga, Caroline Schmitt of &JOY Amersfoort:
info@sannelovesyoga.com
info@enjoyamersfoort.nl
info@carolineschmitt.nl

 

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 29 2020

Tijd

19:00 - 21:30

Locatie

&JOY Amersfoort
Birkstraat 125, Soest