Caroline Schmitt

Mini retreat Yin Yoga Nidra met Live piano

Binnenkort kun je deze eerste editie Yin Yoga Nidra van Nanouk met live pianomuziek van Caroline Schmitt boeken via www.momoyoga.com/yogananouk

Op zondagochtend 19 april vindt de 4e editie plaats van de Mini retreat Yin Yoga Nidra en mag je je helemaal overgeven aan de ontspanning en rust in je lijf.
In een lange Yin Yoga en Yoga Nidra sessie maak je contact met je ‘healthy body, happy mind and your loving heart’.
Na deze heerlijke ochtend helemaal voor jou, ga je ontspannen, opgeladen en in verbinding met jezelf naar huis.

Wat is Yoga Nidra?
Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan twee tot vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.
Tijdens Yoga Nidra raak je in een diepe ontspanning en kom je in diepere lagen van je bewustzijn met als doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress.
Regelmatig beoefenen van Yoga Nidra helpt je om beter en dieper te slapen, je kunt je beter concentreren, brengt meer rust, creativiteit en energie en je merkt dat je immuunsysteem sterker wordt. Daarnaast kan deze vorm van yoga helpen tegen angsten, depressie, burn-out, en zelfs een te hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Caroline:
“Het zal nooit conventioneel worden, nooit een liedje om mee te zingen, maar misschien, heel misschien geeft het je een blik in een ruimte in jou waar je nog nooit bent geweest.​“

Caroline Schmitt (www.carolineschmitt.nl) zal ons begeleiden met live pianomuziek. Ze daagt de yogi’s uit om een laagje dieper te ontspannen, je volledig over te geven aan de oeverloosheid van haar meditatieve pianomuziek. De improvisaties hebben nooit een helder verloop, geen duidelijk begin, midden of einde. Nooit een refrein dat moeiteloos terugkomt, geen herkenbare herhalingen… niets.
Haar muziek nodigt je uit om volledig in het hier en nu te zijn.

Deze mini retreat is inclusief verse kruidenthee en lekkere gezonde snacks.
Kosten: volgt binnenkort

In Studio Zuid zijn alle yoga materialen aanwezig.
Het is wel fijn als je zelf een (fleece) deken meeneemt zodat je goed warm blijft.

 

Nanouk
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

apr 19 2020

Tijd

09:30 - 00:00