Caroline Schmitt
Caroline Schmitt en Sanne Theben-Terville - Benefietconcert voor CliniClowns - Samen in Harmonie

Benefietconcert en meditatie voor CliniClowns

Als een steen die in een vijver wordt gegooid, kan een goede daad rimpelingen veroorzaken die veel verder reiken dan de eerste ‘plons’…

Wij geloven dat liefde en compassie de sleutel zijn tot een betere toekomst. Daarom nodigen wij, Sanne en Caroline, je van harte uit om deel te nemen aan ons Meditatie Benefietconcert in het prachtige ICOONtheater op donderdag 17 oktober. Je bent welkom vanaf 19:30, het begint om 20:00 en we sluiten af om 21:30.

Het grootste deel van de opbrengst van het benefietconcert gaat naar CliniClowns, een organisatie die zieke en gehandicapte kinderen en dementerende mensen even laat vergeten dat ze ziek zijn. De CliniClowns geven hun wereld een geheel andere kleur, bieden een veilige omgeving om hun emoties te uiten en echt contact te maken.

Voor jezelf is dit concert ook een cadeautje. Je krijgt de gelegenheid om rustig te gaan liggen en je over te geven aan de hemelse pianoklanken. Samen in meditatie gaan we de verbintenis maken met elkaar, openen we onze hartenergie om liefdevol contact te maken met onze innerlijke stroom.

Het concert vindt plaats in het ICOONtheater, een huis van cultuur in de wijk Vathorst in Amersfoort. Het ICOON is dé plek waar je hart sneller gaat kloppen voor kunst, theater en muziek. De deuren staan voor je open! Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan met de button hieronder. Meer informatie vind je ook op Facebook.

Datum

okt 17 2019
Expired!

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

€17,50

Locatie

ICOON