Adempauze Retreat

Een weekend voor jezelf om echt even op adem te komen. Met ademsessies, momenten van reflectie, massages, slapen in de buitenlucht, op een slaapzaal, privé- of gedeelde kamer, goed eten, live muziek, kampvuur, rust & ruimte.

Buiten is alle ruimte voor activiteiten, voor ontdekken en voor rust. Een vennetje, zitjes, houtwallen, de wilde tuin, picknickbanken, grasvelden. Dwaal over deze mooie plek en zoek er een die je past; om te staren over de velden, te dansen door de grassen of te mijmeren bij het kampvuur.

De Stille Kracht heeft 3,5 hectare grond die je helemaal kunt gebruiken als je deelneemt aan Adempauze.

Op het terrein kun je je tent opzetten voor de overnachting om ’s ochtends gewekt te worden door het gekwetter van de vogels. Maar er is ook plek op de slaapzolder.

Er is plek voor 7 deelnemers.

De wereld is volop in beweging, ook in ons is er veel gaande. Soms levert dat momenten op van intense helderheid, soms geeft het reden tot onrust. Herken je dit en heb je de wens om even op adem te komen?

Adempauze is het thema van een heerlijk ontspannen weekend waarin je een paar dagen alles uit handen kunt geven. Tijd voor jezelf op een fijne plek waar je helemaal welkom bent om te ervaren hoe het is om vanuit rust en ruimte jezelf te zijn. Of misschien wel jezelf te hervinden.

Dit weekend laat je letterlijk dieper ademen en geeft je momenten van reflectie. Er is alle tijd om je onder te dompelen in de vragen of kwesties die voor jou belangrijk zijn. Of niet. Het is jouw weekend waarin je niets hoeft en gewoon mag zijn met alles wat er is. Op jouw manier.

Geniet van goed en heerlijk eten. En als je zin hebt kun je meedoen aan een ademsessie of een verdiepingsworkshop over het innemen van je eigen ruimte. Er zijn momenten voor een persoonlijke reflectie of om je meer te verbinden met je onderbewuste. Of ga naar buiten voor een wandeling, onderga een ontspannende massage of bak lekkere broodjes bij een vuurtje.

Waar je ook voor kiest, je bent van harte welkom bij De Stille Kracht in Westdorp, een klein plaatsje in Drenthe.

Verdere informatie lezen en aanmelden kan hier.

 

 

Datum

jun 30 2023 - jul 02 2023
Expired!

Tijd

18:00 - 13:00

Kosten

€550.00

Locatie

“De Stille Kracht”
Drenthe
× Reflectie Boodschap ontvangen?