Adempauze

De eerste editie van Adempauze was prachtig!

Wil je op de hoogte blijven van het volgende retreat bij De Stille Kracht in Westdorp, Drenthe op 30 juni t/m 2 juli 2023? Laat hieronder je gegevens achter en ik stuur je de informatie zodra het er is.


  Goede vriendin en ademcoach Merel Bevaart zal tijdens het weekend een ademworkshop verzorgen en een op een met deelnemers werken die dat willen en dieper ingaan op hun eigen thema. 

  Ralf Silvius is naast mijn man een fantastisch handpanspeler. Tijdens het weekend zal hij als spaceholder, vuur-  en handpanman aanwezig zijn. Er zal een concert zijn om lekker bij weg te dromen.

  Jannette van den Top is onder anderen lichaamsgericht coach. Tijdens het weekend zal zij aanwezig zijn voor een coachingswandeling, een heerlijke massage of om tenen te lezen. 

  Ik zal een workshop “Verdiepen in jezelf” geven. Door middel van meditatie en lichaamsgerichte oefeningen gaan we een dialoog aan met dat wat er gezien wil worden in jou. Daarnaast zal ik een op een Reflectie van de ziel sessies verzorgen voor de deelnemers die dat graag willen. 

  Er is ruimte op het 3.5 tellende hectare land om heerlijk op jezelf te zijn wanneer je dat wilt. Om rust te nemen. 

  Verder wordt het weekend voor heerlijk en gezond eten gezorgd, slaap je met anderen op een slaapzolder of heb je -tegen een leuke meerprijs- een eenpersoons slaapkamer. 

  INFORMATIE EERSTE EDITIE

  Een weekend voor jezelf om echt even op adem te komen. Met ademsessies, momenten van reflectie, slapen in de buitenlucht, goed eten, live muziek, kampvuur, rust & ruimte.