Reflectie Boodschap


Het is ook mogelijk een Reflectie Boodschap te ontvangen. Dit is een gesproken bericht, afgestemd op
jou(w vraag), dat je verder kan helpen in waar je nu tegenaan loopt of waar je mee bezig bent.
Een Boodschap duurt ongeveer 10 - 15 minuten en ik stuur het via WhatsApp naar je toe. Kosten zijn €23,-

Via de groene knop hieronder vraag je de Reflectie Boodschap aan.

Reflectie van de ziel

Caroline Schmitt Reflectie van de Ziel
Consult en healing

Een op één gaan we een uur tot anderhalf uur aan het werk, in mijn praktijk, in het bos of online. Je kunt met een thema of vraag beginnen of we starten “open”.

 Ik benoem wat ik zie op de diepere lagen van jouw bewustzijn. Ik maak gebruik van lichaamsgerichte oefeningen, ademtechnieken en diepe visualisaties zodat je bewuster kunt worden van die lagen. Hierdoor kan er heling ontstaan op deze vlakken.

Zodra je er contact mee kunt maken en ermee verbonden voelt, kun je er in het dagelijks leven bewuster mee werken en leven. 

Een consult kan heling aan een (oud) thema geven, je helpen dichter bij jezelf te komen, te voelen wat je nu nodig hebt, wat je volgende stap zal zijn, waar je valkuilen vandaan komen en hoe ze aan te kijken. 

Vaak komen klanten na verloop van tijd weer terug in de praktijk om een volgende laag aan te kijken. Soms blijft het bij een keer. Je zult voelen wanneer je weer aan een volgende stap toe bent. 

Reflectie van je dier

Kunnen mensen met dieren communiceren? Wat wil jouw (huis-)dier je zeggen? Is er iets in het gedrag van jouw (huis-) dier wat je niet helemaal begrijpt? Vragen die ik regelmatig tegenkom in gesprekken met mensen over wat ik doe. Elk dier heeft een bewustzijn waar wij als mens mee kunnen verbinden.

Tijdens een consult kom ik bij je thuis, maken we een (video-)bel afspraak of kom je in de praktijk met een foto van je dier.  

We gaan samen aan het werk: ik kijk naar jullie band, wat het dier je wilt vertellen en geef handvatten waardoor je zelf ook kunt leren communiceren.

Het kan zijn dat er boodschappen komen vanuit het dier aan jou. Het dier ziet je immers altijd vanuit zijn pure zijn. 

 

Caroline Schmitt Reflectie van de Ziel
Verdiepend Zieltraject

In een traject gaan we in ongeveer 2 tot 3 maanden tijd in op één meerdere thema’s die je bezighouden. We komen dan 3 keer fysiek of online samen, je krijgt elke keer een reflectie op jouw vraag en de diepere lagen die meespelen.

Tussen de reflecties door hebben we telefonisch contact, kun je altijd appen of mailen. M.a.w. er is meer tijd voor contact, voor ondersteuning en verdieping van jouw proces.

Hierdoor kan er heling komen en een shift ontstaan in welk thema er ook leeft. Ik check in bij je en stel vragen tussendoor, afgestemd op jou en jouw proces. We ronden af na de derde reflectiesessie.

Mocht er daarna nog behoefte zijn aan contact en begeleiding, dan kun je natuurlijk altijd nog doorgaan met een nieuw traject of af en toe een reflectiesessie boeken.

Tarieven

Houdt het tarief je tegen om een consult te boeken? Stuur me een bericht, mail of bel me even, dan vinden we samen wel een oplossing. In termijnen of naar inkomen betalen is mogelijk.

Consult en healing (duur 1 uur tot 1,5 uur) €90-/€135,-
Verdiepend Zieltraject (zie uitleg hierboven) €550,-
Reflectie van je dier
€85,-
Ingesproken Reflectie Boodschap
€23,-

ANNULEREN
Wil je jouw consult annuleren of op een andere datum inplannen, bel of mail mij dan in ieder geval 24 uur voor onze afspraak. Mocht je binnen 24 uur annuleren, wordt het consult in rekening gebracht.

Hoe ik werk

Praktisch: ik verwelkom je in de praktijk in Amersfoort, we spreken elkaar via de telefoon of via videobellen/Zoom. We maken kennis waarbij ik uitleg wat ik precies doe. Dan vraag ik of je met een thema komt of liever open wilt beginnen en stem ik me af op jou, op wat jou beweegt. Tussendoor is er genoeg tijd en ruimte voor vragen die bij je opkomen.

We werken ook met lichaamsgerichte oefeningen, ademtechnieken en visualisaties. Aan het einde van het consult zal ik me weer afsluiten van ons gesprek en van jou. Dit betekent dat ik even mijn ogen sluit. Daarna is het consult afgerond. Na enkele dagen zal ik contact met je opnemen voor een check-up. Je kunt eventueel beslissen één keer in de zoveel tijd een reflectie van de ziel consult aan te vragen of een traject aan te gaan.

Tijdens een reflectie wordt ook jouw kern van waaruit je leeft, maar worden ook de diepe -vaak oude en onbewustere- overtuigingen helder. Als je jezelf durft te bevragen, als geheel durft te bekijken en misschien te weerleggen of los te laten is het mogelijk dieper te ontspannen en in je lijf te zinken. Daardoor is het mogelijk tot de authentieke kern te komen en op die lagen te helen. Doordat dat benoemd wordt ontstaat er een bewustzijn en ruimte op die plek en naar de thema’s die daaraan zijn gekoppeld.

Klanten ervaren het als erg prettig om een bevestiging of meer helderheid te krijgen op het thema wat er op dat moment in hun leven speelt. Het brengt ze weer vertrouwen, verdieping en vreugde.

Een reflectieconsult kan nooit een doktersbezoek vervangen. Indien je (lichamelijke) klachten hebt, consulteer dan alsjeblieft eerst je (huis-)arts.

Google Reviews

5,0 19 reviews

 • Dankbaar voor het verdiepend zieltraject met Caroline. De reizen naar binnen die ik onder haar begeleiding maakte waren zo krachtig. Het veld wat Caroline neerzet in combinatie met haar zuivere afstemming maakten veel zichtbaar, voelbaar … More en waren diep transformerend. Het tussentijds contact heel fijn en verdiepend.
  Nu na afloop, kan ik nog steeds terug naar het veld waarin Caroline me bracht en opnieuw mijn eigen antwoorden, richting en heling vinden op de thema’s die speelden tijdens het traject. Caroline wees me als het ware weer de weg (terug) naar de verbinding met mijn ziel. En dat blijft een weg van vallen en opstaan, zoeken en vinden, maar mijn kompas – mijn ziel - is weer zoveel sterker (voelbaar en vindbaar) geworden.
  Tianne van Woudenberg ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Al meteen bij binnenkomst voelde ik rust bij Caroline. Wat een indrukwekkende ervaring was deze sessie, het lezen van de ziel van je huisdier. Er was meteen een connectie tussen Caroline en onze hond, als vanzelfsprekend bleef ze dicht … More bij haar. En bleef gedurende de hele sessie met warme en geknepen oogjes naar haar kijken. Zo bijzonder hoe ze haar aanvoelde en las, het resoneerde. Naast de inzichten die we hebben gekregen voor haar. Kregen we via onze hond ook boodschappen voor onszelf, verhelderd en kloppend.
  Dankjewel lieve Caroline voor je liefdevolle aanwezigheid.
  Monique Van Erven ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Caroline weet je op een ontspannen, zachte én directe manier te spiegelen. Dit doet ze met haar vragen, maar meer nog met haar zijn.
  Ze straalt rust, liefde en geborgenheid uit, waardoor het voor mij meteen ontspannen was in de fijne hangstoel
  … More in haar praktijk.
  Daar waar ze me in eerdere sessies vaak kon vertellen wat ze zag, stelde ze nu vooral vragen en bracht ze me in een diepe staat van ontspanning waardoor de antwoorden vanzelf naar boven dreven. Doordat ze met me mee kon kijken/voelen voelde dat enorm veilig en gedragen.
  Ik zat in een loopje van gedachten en kwam daar zelf niet uit. Caroline bracht me meer helderheid of eigenlijk gaf ze vooral ruimte aan dat wat gezien en gevoeld wilde worden.
  Enorm waardevol!
  Ralf Silvius ★★★★★ 8 maanden geleden

 

Jeffrey zegt over mij: Caroline Schmitt heeft een unieke gave. Ze kan jou vertellen welke boodschappen je ziel voor jou heeft. Als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat haar ‘reflectie van de zielsessies’ heel bijzonder zijn. In deze podcast ga ik met haar in gesprek over hoe dit werkt. En waar ze tegen aan liep toen ze ontdekte dat ze dit kon. Daarnaast vertelt Caroline over het verlies van haar vriend toen ze slechts 21 was en de impact daarvan op haar leven. Wat je verder kunt verwachten tijdens deze podcast:

Hoe intuïtie werkt. Het effect van ‘meer willen’ op de verbinding met je lichaam. Wat er precies gebeurt als je je openstelt voor boodschappen van je ziel.

 
Deze podcast is creatief, technisch en facilitair mogelijk gemaakt door Ralf Silvius.
Jeffrey Zwinkels
Ralf Silvius

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Piano Improvisatie

Improvisatie

Mijn pianomuziek wordt wel eens vergeleken met een zoektocht vol verwondering. De improvisaties hebben nooit een helder verloop, geen duidelijk begin, midden of einde. Nooit een refrein dat moeiteloos terugkomt, geen herkenbare herhalingen. Zelden kan ik twee keer dezelfde impro spelen.


Ik begin mijn muziek meer en meer als een kunstvorm te beschouwen. Soms zou het leuk zijn als ik beter noten zou kunnen lezen of met een groep mensen zou kunnen samenspelen, van bladmuziek

Toch voel ik steeds de onbedwingbare behoefte om gewoon maar te beginnen met spelen, daar waar mijn adem stokt, waar het juist stroomt, waar een gedachte meandert of mijn lijf weerstand voelt en weer wil stromen.

De muziek geeft mij verrassende wendingen. Het is als een zoektocht, met fouten die cadeautjes worden, een vinger die van de toets glijdt en een prachtig nieuw akkoord veroorzaakt. En ik wil het delen, mijn muziek. Het zal wellicht nooit conventioneel worden, of een liedje om mee te zingen, maar het kan je een blik in een ruimte in jou geven waar je misschien nog nooit bent geweest.

Spotify

Improvisatie op locatie

Het is mogelijk mij in te huren voor improvistatie(relax-)concerten op locatie. Op dit moment speel ik regelmatig online via YouTube en in het Meander medisch centrum in Amersfoort.


Graag piano of vleugel aanwezig. Prijzen op aanvraag.


Video van Ralf Silvius van Sanne Theben Terville en Caroline Schmitt in het ICOONTheater:

Caroline ben ik via instagram gaan volgen. Ik ben altijd enorm geïnspireerd door haar liefde voor de natuur, voor dieren, voor schoonheid en voor mensen. Door haar hooggevoeligheid weet ze snel tot de kern door te dringen. In een oogwenk tuned ze in op jouw diepere lagen. Haar reflectie op jouw ziel is zo treffend. Ik mocht samen met haar een kijkje nemen in mijn onderbewuste. De speciale plek waar ik mijn dierbaren weer mocht ontmoeten, was emotioneel en fijn tegelijk. Een plek om regelmatig naar terug te keren. De ontspanningsoefening voorafgaand vond ik heel uniek. Caroline ziet jou voor wie je bent.

Marianne

Door de reflectie van Caroline ben ik mezelf beter gaan begrijpen. En dat geeft rust en vertrouwen, een cadeau voor mezelf.

Anoniem

Een ‘Reflectie van de Ziel’ van Caroline is een groot cadeau voor je zelf. Caroline beschikt over de gave direct door te dringen tot de kern van mijn wezen. Wat sluimert in mijn onderbewuste, weet Caroline liefdevol te benoemen. Waar ik vastloop, brengt zij helderheid. Caroline geeft concrete tips om blokkades op te heffen en essentiële feedback, zodat ik mijn doelen kan bereiken.

 

Frank Silvis

Bijzonder, omdat Caroline kan lezen wat er aan de orde is en aandacht vraagt bij mij. 

Gerdie

Ik ervaar Caroline als een zuiver kanaal met enorme helderheid! Ben dankbaar!

Fleur

Caroline blijft me verbazen. Een gesprek en energetische overdracht met haar voelt heel vertrouwd. Ze kijkt letterlijk in je ziel en voelt feilloos aan waar je vrijer in kunt zijn, waar blokkades zitten en geeft goede tips hoe daar in te groeien, maar haar liefdevol aan het licht brengen van het onbewuste of onderbewuste doet vooral zijn krachtige werk. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht

Auke
Ook een review achterlaten?
Klik hier om er een achter te laten op Google.
Caroline Schmitt
Reflectie van de Ziel

CONTACT

Caroline Schmitt

0640728688

info@carolineschmitt.nl

Praktijkadres: Anjerstraat 18, 3812 ZD, Amersfoort

Kvk 62897608